#
Pokliči za naročilo: 07 600 3005 ali Naroči preko spleta
#

Znanost o sestavinah, ki skrbijo za povečanje
penisa v X-core

X-core vsebuje najbolj intenzivne in močne sestavine za spodbujanje rasti penisa na svetu. Vsaka sestavina je bila skrbno izbrana po nešteto urah raziskav in testiranj za največje možno povečanje penisa. Osredotočili smo se na vsako sestavino posebej in jo strnili v njen najčistejši ekstrakt, zato da smo lahko zagotovili največji možni izkoristek in največjo možno spodbudo v vsakem majhnem obližu.

Čeprav lahko vsako snov za širjenje tkiva in spodbujanje testosterona najdemo tudi v posamezni obliki, je prav ta točna mešanica vseh sestavin tisto, kar omogoča ogromno povečanje. V X-core smo sestavili končno mešanico sestavin iz celega sveta, ki v skupnem delovanju vplivajo na TAKOJŠNJO RAST PENISA, ki je OGROMNA in TRAJNA.

#
#
#
#
#
#

#
L-ARGININE

L-Arginin je ena izmed ključnih sestavin za spodbujanje rasti penisa v X-core super formuli. Z lastnostjo močnega pospeševanja testosterona in potentnega spodbujanja hormonov, lahko L-arginin pomaga pri takojšnjem in hitrem povečanju vašega penisa. Deluje tako, da razširi žile ter izboljša prekrvavitev in volumen. L-Arginin omogoča bolj učinkovito dovajanje ostalih sestavin in dolgoročen učinek!

MACA (LEPIDIUM MEYENII)

Maca se uporablja za okrepitev učinkov na rast penisa ostalih močnih sestavin in zelišč v formuli X-core. Gre je adaptogen, ki deluje v dveh korakih. V prvem vzdržuje popoln nivo hormonov in encimov v telesu. V drugem koraku pa razširi žile v penisu za povečan pretok krvi. Maca zmanjšuje tudi splošno utrujenost. Rezultat uporabe zelo močnega ekstrakta Mace je, da se širitev tkiva v penisu bistveno poveča.

MUIRA PUAMA

Muira puama je bila nekoč avtohtona v brazilski regiji, ampak znanstveniki in raziskovalci so se jo naučili vzgojiti in jo sprostiti v še bolj potentni različici, ki raste v vzhodni Kitajski. Ta posebno obdelana oblika Muira puame zagotavlja izboljšane naravne prednosti, in povečanje spolnega libida, kar vpliva na trde erekcije. Ta značilnost je pomembna, ker povečan pritisk krvi posledično pomeni, da se širina in dolžina penisa postopoma povečujeta.

OSTRIGE

Ostrige so tradicionalno uporabljene kot afrodizijak. V X-Core pa ostrige poskrbijo za višje nivoje cinka v telesu, kar posledično poveča moč in volumen izliva. Ostrige vsebujejo tudi flavonoide, ki povečujejo prekrvavljenost.

SARSPARILLA (SMILAX)

Sprošča posebno snov, ki povečuje nivo testosterona in progesterona v telesu. To pomaga pri obnavljanju tkiva v penisu, ki zaradi povečanega pretoka krvi (posledica ostalih sestavin) zavzame novo, bolj prostorno obliko.

#

Najboljši dodatek za povečavo penisa na svetu

Orchic - Izvleček iz spolnih žlez bika povzroči opazen dvig testosterona pri moških. Poleg jasnih učinkov na spolno funkcijo testosteron zavira posledice staranja (pleša, zmanjšanje mišične mase, itd.).

Kajenski poper - Predstavlja prenašalca snovi, ki zaradi specifičnih učinkov na telo poskrbi, da ostale sestavine hitreje dosežejo željeni del telesa.


#
#
#
#
#
#